Header image  
BODUTLEIE  
   Hjem
 
 
 
 

 
 
Bodutleie

Vi leier ut bodplass i låven vår.

Vi har 53 boder fra 4-30 m².

Her er planskisse over bodene, med størrelser og bodnummer:
Første etasje
Andre Etasje

Bygget er nytt i 2006, det er isolert og det står varme på hele året. Det er FG-godkjente låser på alle fire inngangene og solide inngangsdører. De aller fleste bodene har dør som er 1 m bred. Det er to etasjer med boder og vi har lift og trapp opp til 2. etg.

Akkurat nå har vi utvidet til 300 m² med boder. Vi har også lagt inn 2 garasjer med egne porter f.eks til folk som vil lagre biler de vil passe ekstra godt på hele året.
Vi har lagt inn et digert vedfyringsanlegg, der vi har en stor 50 KW vedovn som vi bruker til å varme opp en 2500 liters vanntank i hovedhuset og en 1000 liters tank i lagerbygget. Fra tanken går det varmtvann rundt til to store varmevifter, som varmer opp bygget. Et glimrende og miljøvennelig system. Vi så nemlig i vinter at det å varme opp et så stort bygg til ca 7 grader, det koster mye energi!

Det er svært lett å finne fram til Bevergrendveien 240. Kjør forbi kinoen og ca 4,5 km oppover Bevergrendsveien, kjør til du ser eggskiltet vårt, og ta første vei til høyre etter skiltet opp til det røde huset. Umulig å bomme.

Det ser ut til at den beste formen på boder er lange og smale. Vi ser at de som er litt smarte til å pakke får utrolig mye stua inn på lite antall kvadratmeter. De fleste som kommer for å velge bod, velger bod ca 20% mindre enn de først hadde tenkt seg. Nylig stua vi innholdet av et helt hus inn på 14m²! (Angrer litt på at vi stua så bra, siden kunden egentlig ville ha 25m²...Hehe.)

Alle bodene er laget av solide tommebord, og det er en liten luftspalte øverst slik at luft kan sirkulere. Det står en jekketralle og en sekketralle der inne til tunge ting. Det er tidsbryter på lyset der inne som er satt på ca en time. Dvs det vil slå seg av akkurat når du er inne på det aller mørkeste stedet med tippoldemors blytunge porselensskap i hendene. Husk å resette tidsbryteren med jamne mellomrom så slipper du overraskelser...

Annes sjørøverskute vokter over tingene dine.